Maak elk evenement speciaal met optredens van eersteklas Jazzmuzikanten

Welkom bij Jazz Moments – Een in Rotterdam gevestigd boekingsbureau voor top Jazzmusici om uw evenementen en bruiloften te verrijken.

Beeld je in hoe jouw speciale dag of evenement tot leven komt door de vloeiende en diepe klanken van Jazz, waardoor een onuitwisbare ambiance ontstaat die jij en je gasten altijd zullen herinneren. Jazz Moments is gespecialiseerd in het boeken van verschillende soorten Jazzmusici om de perfecte sfeer te creëren voor elke gelegenheid.

Ons zorgvuldig geselecteerde aanbod van ervaren en getalenteerde Jazzartiesten brengt een schat aan kennis en ervaring naar elk optreden. Met een diepe waardering voor de geschiedenis en traditie van Jazz, brengen onze muzikanten hun eigen unieke en moderne draai aan dit tijdloze genre, wat zorgt voor een uitzonderlijke muzikale ervaring die zeker zal imponeren.

Bands

Of het nu gaat om een intiem huisfeest of een grote bruiloft op continentale schaal, wij staan voor je klaar!

Om je de beste ervaring te bieden bij het boeken van je band, hebben we een selectie van formaties en indicatieve prijzen gemaakt. De duur van het optreden bepaal je zelf, vergeet niet de duur in te vullen bij het aanvragen van een offerte!

Duo

2 musici

Ideaal voor recepties, kleine bijeenkomsten en privé-evenementen.

Trio

3 musici

1, 2, 3 daar gaan we, voor een onvergetelijke show.

Quartet

4 musici

Deze Jazzformatie zal het kloppende hart van uw evenement zijn.

Quintet

5 musici

Voor mensen die hun gasten willen imponeren.

Grotere bands?

U vraagt, wij draaien. Jazz bands in alle soorten en maten.

Jazz DJ?

Het is ook mogelijk om DJ’s te boeken. Onze DJ’s draaien voornamelijk Jazz.

Experience Jazz Moments

Wij staan klaar om u te helpen het beste evenement te organiseren!

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, professionele service aan onze klanten. Wij begrijpen dat uw evenement aandacht voor detail vereist, en wij streven ernaar om stipt, betrouwbaar en flexibel te zijn in het tegemoetkomen aan uw behoeften.

Professioneel

Wij zetten ons in voor het verlenen van hoogwaardige, professionele service aan onze klanten. Wij zijn punctueel, betrouwbaar en flexibel om aan hun behoeften te voldoen.

Expert

Jazz Moments-muzikanten hebben uitgebreide ervaring en muzikale vaardigheden waarmee ze een memorabele muzikale ervaring voor gasten kunnen creëren, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elk evenement of bruiloft.

Creatief

Jazz Moments is trots op het vermogen om elke gebeurtenis door originele composities en innovatieve arrangementen van bekende melodieën een unieke en creatieve touch te geven.

Geweldige Service

Wij zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met hun optreden, en zij zijn bereid een extra stap te zetten om elk evenement succesvol te maken.

Flexibel

Jazz Moments-muzikanten kunnen zich aanpassen aan verschillende soorten evenementen en omgevingen, en zij stemmen hun optreden af op de specifieke behoeften van elke klant, om ervoor te zorgen dat de muziek perfect past bij de gelegenheid.

Passie voor Muziek

Wij hebben een oprechte liefde en waardering voor Jazzmuziek en begrijpen de rol die het speelt bij het creëren van speciale momenten, waardoor elk evenement een waar Jazz Moment wordt.

Onze Muzikanten

Andrea Leone

Saxofoon

Laura Drion

Vocals

Emiliano Roca

Gitaar

Ildo Nandja

Contrabas

Davide Romeo

DJ

Patrycja Skowrońska

Cello

Boek nu uw band voor een onvergetelijk evenement!

Vul het formulier in en zet een stap dichter bij uw droom evenement. Nadat u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u een gepersonaliseerde offerte. Tot snel!

U kunt ook een e-mail sturen naar info@jazzmoments.nl